Kiinnostaako blogiyhteistyö?

Olen kirjoittanut kotiin ja kotoiluun, sisustamiseen, remontoimiseen ja arkeen liittyvää Hymyilevä koti -nimistä blogia noin seitsemän vuotta. Kirjoitan postauksia tavallisen ihmisen näkökulmasta haasteineen, ongelmineen, ideoineen ja iloineen, kerron kokemuksistani ja annan lukijoille vinkkejä.

Blogissani on tänä päivänä tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja se on listattu top 10:een sisustusblogien joukossa Suomen blogit.fi-sivustolla.
Lisäksi minulla on blogiin liittyvä, aktiivinen Instagram-tili, jossa on kolmisen tuhatta seuraajaa.

Omassa blogissa voin toteuttaa ideoitani ja luovuuttani vapaammin kuin esimerkiksi journalistisissa töissä. Teen blogissani ja Instagram-tililläni myös yhteistöitä yritysten kanssa. Kannan näistä yhteistöistä yhtä suurta vastuuta kuin muistakin töistäni. Yhteistyö kanssani on sujuvaa ja mutkatonta. Laadukas, sujuva, koukuttava, hakukoneoptimoitu teksti ja ajatuksella otetut kuvat tukevat brändiäsi ja lisäävät sivustosi näkyvyyttä.

Suurin osa lukijoistani tulee sivuilleni Google-hakujen kautta ja yksittäisen postauksen kävijämäärä voi nousta huikeaksi. Postaukset jäävät ”elämään” verkkoon ja ne keräävät kävijöitä vuosienkin kuluttua tekstin julkaisemisesta.

Olen saanut paljon hyviä ideoita ja vinkkejä toisten blogeista ja Instagram-postauksista, ja toivon, että voin itsekin inspiroida muita. Sisältöjen tekeminen sosiaaliseen mediaan, hakukoneoptimointi, vaikuttajamarkkinointi, valokuvaaminen ja moni muu asia on avautunut minulle bloggaamisen myötä aivan uudella tavalla.

Kiinnostaako sinua näkyvyys blogissani tai Instagram-tililläni? Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen pirkko (at) titolo.fi.